Garen Yetenek Seti

Garen 
Demica’nın Kudreti 
 450   260
Zorluk: 

 

Uzun bir aranın ardından yenilenen Vadi Oyunpat ile artık League of Legends içeriklerini aktif olarak sizlere aktaracağız. Güncel League of Legends haberleri, rehberleri, testleri ve çok daha fazlası ile Vadi Oyunpat’ta olacağız. Yenilenen Vadi’nin şerefine, üzerinde duracağımız ilk şampiyonumuzu Garen olarak belirledik. Demacia’nın Kudreti Garen’in bu konumuzda skillerine, yani yetenek setine göz atacağız.

Evet, oldukça zor (!) bir şampiyonu tanıttığımızın farkındayız. O yüzden ince eleyip sık dokuyacağız. Dilerseniz daha fazla uzatmadan Demacia’nın abisinin yeteneklerine göz atalım;

Metanet: Garen bir süre hasar görmez veya rakiplerin yeteneklerinden isabet almazsa, her saniye toplam can değerinin belli bir yüzdesini geri kazanır. Kısaca Garen pasif olarak canını doldurur. Karşı şampiyonlardan gelen hasarlar bu pasifi etkisiz kılarken, minyonlardan gelen hasar Metanet’i durdurmaz.

 

Amansız Hücüm: Garen’in hareket hızında büyük bir oranda artış yaşanır ve kendisini yavaşlatan tüm etkilerden kurtulur. Bir sonraki saldırısı rakibinin hayati bir organına denk gelerek ek hasar verir ve rakibi susturur. Garen üzerindeki tüm yavaşlatma etkilerinden kurtulur ve 1.5/2/2.5/3/3.5 saniyeliğine %30 hareket hızı kazanır.4.5 saniye içinde yaptığı bir sonraki normal saldırı 30/60/90/120/150 (+140% Saldırı Gücü) fiziksel hasar verir. Ayrıca hedefini 1.5 saniyeliğine susturur.

 

Cesaret: Garen rakipleri öldürdükçe, şampiyonun zırh ve büyü direnci pasif olarak artar. Ayrıca W bastığınızda bir anlığına büyük miktarda anlık sıvışma ile hasar azaltma kazanır. Yani rakiplerin hasarlarından büyük oranda arınırsınız. Ardından daha uzun bir süre etkili olan daha az bir hasar azaltma elde eder. Bu yeteneğin pasifi ise rakip katlettikçe kalıcı olarak size Zırh ve Büyü Direnci kazandırır. Kazanılan zırh ve büyü direnci 40 değerini geçemez.
Mevcut ilave: Aktif: Garen 2/3/4/5/6 saniye boyunca cesaretinin zirvesine ulaşır. İlk 0.75 saniye boyunca %60 az hasar alır ve %60 Sıvışma kazanır. Kalan süre boyunca %30 az hasar alır.

 

Yargı: Garen bir ölüm dansı yaparak yeteneğin süresice boyunca çevresindekilere hasar verir ve isabet alan rakip şampiyonların zırhlarını parçalar. En azından League of Legends’in resmi sitesinde bu yeteneği böyle açıklamışlar. Fakat hepimizin de bildiği üzere bu yeteneğin gerçek ismi Beyblade’dir. RURF’da Beyblade gibi tüm maç boyu dönebilir, rakibin sinirlerini alt üst edebilirsiniz. Garen 3 saniye boyunca kılıcıyla kendi etrafında döner ve bu süre boyunca yakınındaki rakiplere 0 Fiziksel Hasar verir. Bu hasar,(her 3 şampiyon seviyesinde 1 artarak) 14/18/22/26/30 artı saldırı gücünün %36/37/38/39/40 kadarı (+0) olarak verilir.4 dönüşten isabet alan rakip şampiyonlar, 6 saniyeliğine zırhlarının %25 kadarını kaybeder. Yargı tek bir rakibe isabet ettiğinde %33 fazla hasar verir. Yargı yeteneği iptal edildiğinde kalan süre kadar bekleme süresi geri kazanılır. Yargı, kritik vuruş yaparak ilave hasar verebilir.

 

Demacia’nın Adaleti: Karşı takımdan birini en son katleden rakip şampiyon Baş Kötü olur. Garen’in saldırıları, bu şampiyona gerçek hasar verir.
Garen Demacia’nın kudretini çağırarak ölümcül vuruş gerçekleştirir ve hedefin eksik Can miktarına bağlı olarak hasar verir. Hedef Baş Kötü ise gerçek hasar alır.

Pasif: Karşı takımdan en son skor alan rakip şampiyon Baş Kötü olur. Yargı ve normal saldırılar, Baş Kötü’ye azami can değerinin %1 kadarını gerçek hasar olarak verir.
Aktif: Garen rakip bir şampiyonun hayatına son vermek için Demacia’dan güç alarak hedefe 175/350/525 artı hedefin eksik can değerinin %28/33/40 kadarına eşdeğer büyü hasarı verir. Baş Kötü‘ye gerçek hasar verir.

 

Evet, Garen’in yeteneklerini detaylı olarak açıkladığımızı düşünüyoruz. Demacia’nın Kudreti Garen kralımızı saygıyla selamlıyor, sizlere de keyifli dönmeler diliyoruz. Umarız ki tüm şansınızı şu an aktif olan RURF modunda Garen çıkartarak kullanmazsınız 🙂 Sevgiler,

DAHA FAZLA
Ejder Kâhini Udyr ve Hextech Rammus şimdi mağazada!