Warwick Yetenek Seti

Warwick 
Zaun’un Kafes Kaçkını Belası
 450   260
Zorluk: 

 

Selam sihirdarlar! Hepimizin tüylerini diken diken eden, kan peşinde koşan Warwick uzun süredir metada yerini alıyor. Oynanması kolay olan, bir o kadar da taktiksel becerilerinizi ortaya dökmeniz gereken bir şampiyon. Orman’da bol bol oynamamız gerekiyor. Şayet bir gün karşımıza çıkarsa oradan buradan atlayacağını bilerek oynamanız gerek. Sizlere bir tüyomuz, karşı ormancı Warwick ise bilin ki o, siz sakince savaşırken bir kan damlasının yere düşmesini bekler.

Pasif – Ebedi Açlık: Warwick’in normal saldırıları ilave büyü hasarı verir. Canı %50’nin altındaysa Warwick bu hasar kadar iyileşir. Canı %25’in altındaysa Warwick’in iyileşmesi üç katına çıkar.

Q yeteneği – Cani Diş: Warwick ileri atılarak hedefini ısırır, hedefin azami canına bağlı olarak hasar verir ve verdiği hasar kadar iyileşir.

Warwick ileri atılarak hedefini ısırır. Tuş basılı tutulduğu sürece hedefe bağlanır ve ardından hedefin arkasına atlar.Tuş bırakıldığında isabet etkileri uygulayacak şekilde 120% Saldırı Gücü+90% Yetenek Gücü artı hedefin azami canının %6/6.5/7/7.5/8 kadarına eşdeğer büyü hasarı verir. Warwick verilen hasarın %30/40/50/60/70 kadarına eşdeğer iyileşir.Hedefe bağlandığı sırada Warwick hedefin yaptığı her tür hareketi takip eder ve Warwick’in yeri değiştirilemez.

W yeteneği – Kan Peşinde: Warwick canı %50’nin altındaki rakipleri sezerek onlara doğru ilerlerken hareket hızı ve onlara karşı saldırı hızı kazanır. Rakibinin canı %20’nin altına indiğinde Warwick kudurur ve kazandığı ilave etkiler üç katına çıkar.

Pasif: Warwick canı %50’nin altında olan hedeflere karşı %50/65/80/95/110 saldırı hızı kazanır. Ayrıca haritanın neresinde olurlarsa olsunlar canı az olan şampiyonları sezer ve çatışma dışında onlara doğru %35/40/45/50/55 daha hızlı hareket eder. Bu avantajlar, canı %20’nin altında olan hedeflere karşı üçe katlanır.
Aktif: Warwick kısa süreliğine bütün rakipleri sezinler. Sezinlenen en yakındaki şampiyon 8 saniyeliğine Kanlı Av hâline gelir. Bu yetenek şampiyonlarla çatışma hâlindeyken kullanılamaz.Warwick herhangi bir rakibi avlamıyorsa, Kan Peşinde’nin bekleme süresi iki kat hızlı yenilenir.

E yeteneği – Dehşetin Sesi: Warwick 2,5 saniyeliğine hasar azaltma kazanır. Bu sürenin sonunda veya yetenek yeniden kullanıldığında Warwick uluyarak yakındaki rakiplerin 1 saniyeliğine dehşet içinde kaçışmalarını sağlar.

Warwick 2,5 saniyeliğine %35/40/45/50/55 hasar azaltma kazanır. Bu sürenin sonunda ya da yetenek yeniden kullanıldığında Warwick uluyarak yakındaki rakiplerin 1 saniye boyunca dehşet içinde kaçışmalarına neden olur.

R yeteneği – Sonsuz Şiddet Warwick belli bir yöne atılarak (atılma mesafesi, ilave hareket hızına bağlı olarak artar) karşısına çıkan ilk şampiyonu 1,5 saniye boyunca sindirir.

Warwick belirtilen yönde hareket hızıyla 2,5 saniyede kat edeceği kadar mesafe atılarak karşısına çıkan ilk şampiyonu 1,5 saniye boyunca sindirir. 175 / 350 / 525 (+ 167% İlave Saldırı Gücü) Büyü Hasarı verir ve 3 defa isabet etkisi uygular. Warwick, Sonsuz Şiddet boyunca verdiği hasarın %100’ü kadar iyileşir.

Warwick’in yetenekleri böyleydi. Eğer Warwick’i ilk defa oynayacak olursanız ilk önce normal oyunlara girmenizi öneririz. Warwick’in becerilerini deneyimledikten sonra dereceli oyunlara girmeniz sizin için oyunda büyük bir avantaj yaratacaktır.

“Kan dök… Canavarı serbest bırak!”

Vadi’de görüşmek üzere!

DAHA FAZLA
Ashe, Ayaz Okçu – Hikaye